Kedves Látogatók! A honlap átalakítás alatt áll.
Toggle Bar

 

Tard Község honlapja


Bursa Hungarica

Idén is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz településünk önkormányzata. Az „A” és „B” típusú pályázatok kiírását az alábbiakban olvashatják.

Pályázati kiírás "A"      Pályázati kiírás "B"    


 

Ismét foci Tardon!

 

Tisztelt Tardiak, kedves sportbarátok!

Két év szünet után, a helyi fiatalok kezdeményezésére, úgy döntöttünk megpróbáljuk feléleszteni az egykor szebb napokat is megélt tardi labdarúgást. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szervezésen sikeresen túljutottunk. A játékosok igazolása megtörtént, az indulásunk jogi feltételeit megteremtettük, nevezésünk az MLSZ elfogadta.

A 20 fős keret kialakítása nem ment zökkenőmentesen, hiszen a nulláról kellett felépíteni. Éppen ezért sajnálatunkra utánpótlás csapatot nem tudtunk indítani, de a hosszú távú terveink közt szerepel, hogy minél több fiatalt kicsábítsunk a pályára a következő szezonban. Ebben nagy segítségünkre lehet az a 7 tardi, vagy Tardról származó játékos, akik már most vállalták az igencsak hosszúnak ígérkező szezont.

14 csapat indulását hagyták jóvá – talán még soha nem voltunk ilyen sokan egy csoportban – ami óriási terhet rak a szervezők vállára. Talán nem is sikerült volna tető alá hozni a szezont, ha nem kapunk a Tardi Önkormányzattól mind anyagi, mind erkölcsi segítséget, amit ezúton is szeretnénk megköszönni!

Reményeink szerint a helyi fiatalok aktív közreműködésével, ismét hétvégi szórakozást nyújthatunk néhány, a sportág iránt érdeklődő helybélinek, akiktől azt kérjük, próbálják meg szeretni ezt a talán még rutintalan, de annál lelkesebb kis csapatot, akik a labdarúgás szeretetéért járnak ki a pályára. Nem a profizmus a céljuk, hanem hogy jól érezzék magukat, és ha ez még győzelemmel is párosul, akkor talán már nem csak maguknak okoznak örömet.

             Hajrá Tard!

Köszönettel: TARDI SE

Vissza a hírekhez!