ÖNKORMÁNYZATI ÉPÜLETEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE TARDON, ...

humanszolgfejlefop153

Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében

infoblokk kedv final CMYK ESZA

HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE BOGÁCSON ÉS TÉRSÉGÉBEN

humanszolgfejlefop153

 

Orvosi rendelő felújítása Tardon

Top orvosi rend felujitas

 

logotop

Tard Község Önkormányzata „Orvosi rendelő felújítása Tardon” című TOP-4.1.1-15-BO1-2016-00032 azonosító számú projektje támogatást nyert orvosi rendelő fejlesztésére a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-4.1.1-15 Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívás keretében.

A projekt a háziorvosi, fogorvosi rendelő és védőnői szolgálat épületének felújításával a pályázati felhívással összhangban hozzájárul a minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javításához, az egészségügyi alapellátó-rendszer eredményességének és hatékonyságának, valamint prevenciós funkcióinak fokozásához. Az épület a tervezett fejlesztés után a kor színvonalának megfelelő háziorvosi, fogorvosi, illetve védőnői ellátást tesz lehetővé.

A fejlesztés során megvalósítandó támogatható tevékenységek a fent említett alapszolgáltatások infrastrukturális fejlesztése az orvosi rendelő felújítása révén, eszközbeszerzés, megújuló energiaforrások használata, egészségfejlesztési feladatok ellátására multifunkciós kezelő helyiség kialakítása, projektarányos akadálymentesítés a hatályos jogszabályoknak megfelelően, illetve kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

You have no rights to post comments

Tard