Accessibility Tools

Figyelem! Az iskolakezdési támogatáshoz szükséges kérelmek megtalálhatók a Nyomtatványok menüpont alatt! KATT IDE!
Toggle Bar

 

Tard Község honlapja

Rendezési terv

 

FELHÍVÁS

Értesítem A Tisztelt lakosságot, hogy Tard Község Képviselő-testülete az érvényben lévő településrendezési tervek felülvizsgálatát határozta el. Ezt részben az elmúlt években bekövetkezett jelentős jogszabályi változások, részben pedig a településen és annak környezetében történt változások, illetve felmerült igények indokolják.

A településrendezési tervek módosítása hosszú ideig tartó folyamat, amelynek során a készülő terveket a lakossággal és a szakhatóságokkal több ízben is egyeztetni kell a jóváhagyás előtt. A munkát az önkormányzat megbízásából a mezőkövesdi Sáth és Társa Építész Iroda Kft. végzi. Azt szeretnénk, hogy az új tervek minél jobban megfeleljenek a település igényeinek. Ezért kérjük, hogy ha a jelenlegi rendezési terv előírásaival kapcsolatban bármilyen észrevétele, ésszerű javaslata van, akkor azt szíveskedjen a Polgármesteri Hivatalba eljuttatni írásban, 2012. május 10.-ig. A jelenlegi rendezési terv a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján, illetve az alábbi linken megtekinthető:

rendezési terv belterület

rendezési terv külterület

helyi építési szabályzat

Úgy gondoljuk, hogy a rendezési tervek felülvizsgálata mindenképpen elő fogja segíteni a település jövőbeni fejlesztését, egyszerűsíti az építési engedélyezési eljárásokat, és a jelenleginél jobb alapot fog biztosítani a pályázati támogatások megszerzéséhez is.

Várjuk észrevételeiket!

Tard, 2012. április 18.

                                                                                            Tisztelettel:

                                                                                                                      Gál János

                                                                                                                   polgármester