Accessibility Tools

Figyelem! Az iskolakezdési támogatáshoz szükséges kérelmek megtalálhatók a Nyomtatványok menüpont alatt! KATT IDE!
Toggle Bar

 

Tard Község honlapja

VERSENYKIÍRÁS

XVII. Kakasfőző fesztivál, Tard

Időpont: 2021.október 9.

Helyszín: Tard, Sándor-völgyi Rendezvénytér.

A szervező 6000 ft nevezési díjért tűzifát, 1 db tűztálcát, 1 db kakast, vízvételezési lehetőséget biztosít a nevezők részére (Több kakas kérhető felár ellenében, de szándékát kérjük előre jelezze!). Kaució ellenében 1 db asztal és 1 db pad bérelhető a készlet erejéig. Sátorról, egyéb alapanyagról a nevező csapatok maguk gondoskodnak. A nevezéssel a nevező csapat vállalja, hogy a zsűri részére 1 tál ételt kóstolásra biztosít. Tardi lakosok számára a nevezés díjtalan, de nevezéshez kötött. A nevezési lapok (itt letölthetők) leadhatóak Tard Község Önkormányzatánál (3416 Tard, Rózsa u. 1.) személyesen, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy postai levélben a Tard Község Önkormányzata 3416 Tard, Rózsa u. 1. címen.

Nevezési határidő: 2021.október 01.

Főzőcsapatok részére a rendezvény reggel 8 órakor kezdődik a kakasok és a főzőhelyek kiosztásával. A kakasokból készült ételből egy adagot megfelelően tálalva 14:00 óráig a szakmai zsűri részére át kell adni. Az értékelés fő szempontjai az étel íze, zamata, illata, színe, a higiénia és a tálalás módja. Szintén értékeljük a csapatok sátrának, magának a csapatnak a megjelenését, a legötletesebb, legszebb összbenyomást.

Keressük a 2021-es év legszebb kakasát! A kakasszépségversenyre a helyszínen lehet jelentkezni, nevezési díj nincs. A kakasok számára a rendezvény idejére a szervező ketrecet biztosít.

További információ:

(0649) 432-903